Понуда

Филтер

1900 - 2024

0 km - 500000 km

€0 - €500000

Подреди:    

Seat Ibiza

€ 5300.00

176122 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

VW Tiguan

€ 11400.00

264017 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Погон на 4 тркала, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, автоматски светла, термална заштита на стакла

Citroen C4 Picasso

€ 6500.00

198715 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Сончев кров, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Opel Corsa

€ 4950.00

196396 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, Нема документиран инцидент, ISOFIX стандард седиште за бебе, термална заштита на стакла

VW Touran

€ 5600.00

303160 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

VW Passat

€ 5700.00

266340 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, New HU and AU, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, термална заштита на стакла

Прашања?Контакт

Локација