Понуда

Филтер

1900 - 2022

0 km - 500000 km

€0 - €500000

Подреди:    

Hyundai I30

€ 5000.00

182000 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, New HU and AU, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

VW Passat

€ 5100.00

272000 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

Peugeot 207

€ 4200.00

212415 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Команди на волан

VW Golf

€ 5700.00

241751 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Bluetooth, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

Seat Cordoba

€ 3900.00

157310 km

Електрични прозорци, Греење, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Nissan Qashqai

€ 7600.00

201700 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Сончев кров, Bluetooth, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Mercedes C200

€ 10300.00

235520 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Кожа, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Ксенон светла, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Toyota Yaris

€ 4600.00

168884 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Seat Altea

€ 4990.00

214700 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

Opel Astra

€ 4400.00

195601 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Прашања?Контакт

Локација