Понуда

Филтер

1900 - 2022

0 km - 500000 km

€0 - €500000

Подреди:    

Seat Cordoba

€ 3900.00

157310 km

Електрични прозорци, Греење, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Peugeot 207

€ 4200.00

212415 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Команди на волан

Opel Astra

€ 4400.00

195601 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Opel Corsa

€ 4600.00

196620 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Toyota Yaris

€ 4600.00

168884 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Seat Altea

€ 4990.00

214700 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

Hyundai I30

€ 5000.00

182000 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, New HU and AU, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Mazda 2

€ 5100.00

160000 km

Електрични прозорци, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

VW Passat

€ 5100.00

272000 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, New HU and AU, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

VW Golf

€ 5700.00

241751 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Bluetooth, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3

Прашања?Контакт

Локација