Понуда

Филтер

1900 - 2024

0 km - 500000 km

€0 - €500000

Подреди:    

VW Touran

€ 5600.00

303160 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Mazda BT-50 FL 4x4

€ 13990.00

268024 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Погон на 4 тркала, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, Mp3, термална заштита на стакла

VW Passat

€ 5700.00

266340 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, New HU and AU, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, термална заштита на стакла

VW Tiguan

€ 10600.00

264017 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Погон на 4 тркала, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, New HU and AU, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, автоматски светла, термална заштита на стакла

Mercedes B180

€ 6300.00

255161 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, Централно заклучување, Кожа, Серво волан, Греење на седишта, Bluetooth, Електрични ретровизори, Mp3, Команди на волан, автоматски светла

Audi A6

€ 17900.00

246409 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Кожа, Серво волан, Погон на 4 тркала, Темпомат, Навигација, Сончев кров, Immobilizer, Греење на седишта, Bluetooth, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Peugeot 3008

€ 8700.00

242009 km

Електрични прозорци, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Сончев кров, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

Hyundai i30

€ 5600.00

233842 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, Bluetooth, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

Audi A3

€ 15400.00

228450 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

VW Touran

€ 12300.00

226037 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Кожа, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, New HU and AU, Ксенон светла, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан

Прашања?Контакт

Локација