Понуда

Филтер

1900 - 2024

0 km - 500000 km

€0 - €500000

Подреди:    

Citroen C4 Cactus

€ 10900.00

212739 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, Систем за пратење на ленти (active lane assist), автоматски светла, термална заштита на стакла

Peugeot 208

€ 8800.00

145322 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, New HU and AU, Ксенон светла, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, Команди на волан, термална заштита на стакла

VW Passat

€ 5700.00

266340 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, New HU and AU, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, термална заштита на стакла

VW Touran

€ 5600.00

303160 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Ксенон светла, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Mercedes A180

€ 14900.00

210395 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Кожа, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, Греење на седишта, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Opel Insignia

€ 19400.00

101185 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Навигација, Immobilizer, New HU and AU, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, Автоматско кочење emergency pre sense front, Систем за пратење на ленти (active lane assist), автоматски светла, термална заштита на стакла

Seat Ibiza

€ 5300.00

176122 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

Citroen C4 Picasso

€ 6500.00

198715 km

Електрични прозорци, Греење, Паркинг сензори, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Темпомат, Сончев кров, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Сензори за дожд, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, Команди на волан, автоматски светла, термална заштита на стакла

Fiat Panda

€ 7700.00

159156 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, Bluetooth, Нема документиран инцидент, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

Hyundai i30

€ 5600.00

233842 km

Електрични прозорци, Греење, АБС, Централно заклучување, Серво волан, Immobilizer, Bluetooth, Електрични ретровизори, ISOFIX стандард седиште за бебе, Mp3, термална заштита на стакла

Прашања?Контакт

Локација